Hercules

Hercules er en av våre tre avdelinger for store barn i alderen 3-6 år.

Avdelingene er knyttet sammen av Terminalen, et oppholdsrom som gir barna mulighet til ulike aktiviteter som tegning, bygging med ulikt konstruksjonsmateriell, spill og matlaging med voksne. Dørene mellom avdelingene og Terminalen er åpne store deler av dagen slik at barna selv kan bestemme hvor de vil være, hva de vil gjøre og være sammen med venner fra andre avdelinger.

Mediateket
Mediateket er fylt med bøker, spill og utstyr til konstruksjonslek. Her kan små grupper utfolde seg i ro og fred.

Eventyrrommet
Her utforsker barna dramaens verden og utfolder seg i rollelek. Her er det utkledningstøy og en liten scene med forheng. Ved å trekke for gardinene og senke belysningen, kan stemningen i rommet endres og gi ytterligere inspirasjon til leken.

Formingsrom, stor
Her foregår det mye kreativitet. Barna får kjennskap til og erfaring med forskjellig formingsmateriale og ulike teknikker. Her kan man jobbe konsentrert med mindre grupper barn.

Hangaren
Hangaren ligger mellom storbarns- og småbarnsbasen og er først og fremst barnehagens ”gymsal”. Rommet er stort med ribbevegg, tjukkas og tilgang til ulikt motorisk utstyr. Dette gir barna mulighet for fysisk aktivitet også når vi er inne.

hercules1 hercules2 hercules3

 

Personvern og cookies