Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse. I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,35 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Kunnskapsbyen du er mest fornøyd med?»

 • Varm og sunn mat. At barna har mange forskjellige aktiviteter ute og inne. Alt i alt helheten av barnehagen og alle som jobber der.”
 • Det viktigste er at de ansatte ser barna og det føler vi de gjør ved Espira Kunnskapsbyen. I tillegg er det flott å motta rapporter og bilder fra dagen i barnehagen, vi føler vi tar del i dagen i større grad enn i andre barnehager. Samtidig er vi veldig fornøyd med maten barna får – den er sunn, variert og spennende.
 • Blide og positive medarbeidere, mye utendørsaktiviteter uansett vær. Turgrupper. Faste steder de går tur til, bruker nærområdet. Fokus på miljø og realfag. Omsetter teori til forståelig praksis for barna. Mange interessante forsøk og prosjekter også i grupper blant de minste barna.
 • God oppfølgning av barnet mitt, det virker som om de ansatte trives på jobben og dette er veldig positivt for våre barn og oss som foreldre. Mye kreativitet i lek og aktiviteter. Og ikke minst vi som foreldre er trygge på at våre barn blir godt ivaretatt.
 • Mye frilek. Mange spennende aktiviteter. Dyktig personell. Gode, gjennomtenkte rutiner.
 • Espira har stor respekt for barn og ivaretas deres verdier på best måte.
 • De gir omsorg og trygghet. Og et barn som blir ivaretatt og er trygt har et godt utgangspunkt for å lære alt! Og barna lærer mye! Det er en fantastisk opplevelse å ha barn i Kunnskapsbyen, vi har til nå 3 barn som går eller har gått der,  så her snakker vi om erfaringer over flere år!
 • Espira Kunnskapsbyen er ikke en barnehage der barna tilbringer tiden mens foreldrene er på jobb. Det er en barnehage der man har fokus på og legger forholdene optimalt til rette for barnas læring og utvikliing. Vi opplever at det ligger mye fagkunnskap i måten barnehagen driftes på. Dette er godt synlig gjennom barnehagens fokusering på de syv kunnskapsområder. Barnehagens aktiviteter virker å være gjennomtenkt ift hva barna lærer, hvilke evner de holder på å utvikle og hva som er viktig i en god oppvekst. I tillegg er det en god porsjon av fantasi og oppfinnsomhet i hvordan man legger opp barnas rutiner og aktiviteter gjennom dagen. Dette gjør at barnet lærer noe nytt hele tiden og trives svært godt i barnehagen. Vi er dessuten svært fornøyd med å ha barn i en barnehage som har fokus på mosjon og sunne matvaner.
 • Dyktige og tilstedeværende ansatte som setter hvert enkelt barn i fokus. Barna blir sett og hørt. Espira bidrar til å gi barna en trygg og kreativ hverdag.
  Det er en god deling mellom struktur, i form av faste tirsdager etc, til den frie leken. Barna vet godt hva de har å forholde seg til – og livet i barnehagen er forutsigbart. Fokuset på skolespira er så positivt for barna – og jeg er sikker på at det letter overgang til 1. klasse!
 • The clear commitment to the children’s health, wellbeing, happiness and development rather than just being a place where kids spend time to play is fantastic. The freshly cooked lunches are a key part of this, demonstrating the importance of health. I highly value all of these things.
 • Being expats in Norway and non-Norwegian speakers, we were nervous about our son starting barnehage, for both him and us. But Espira Kunnskapsbyen has put all those fears to rest. They have made us feel so comfortable and have gone above and beyond to make the transition smooth for us and our son, and to make us feel welcomed and a part of their communit
Personvern og cookies